Санітарні та фітосанітарні заходи > 2018 > Харчові добавки, ферменти, ароматизатори > Індикатор #26

40 %
Прогрес за 12 місяців 2018 року
Останнє оновлення: 16.03.2020

Приведення процедур використання харчових добавок у харчових продуктах у відповідність із законодавством ЄС

Піднапрямок:
Харчові добавки, ферменти, ароматизатори
Відповідальні:
МОЗ
Стаття Угоди:
IV.4.64, Додаток V
Директива / Регламент ЄС:
Регламент (ЄC) 1333/2008
Термін виконання:
31.12.2018

Розрахунок показника

100%
40%
Розроблено проект наказу про затвердження гігієнічних вимог до харчових добавок
Відповідальні: МОЗ
30%
Проект нормативно-правового акта опрацьовано з експертами ЄС
Відповідальні: МОЗ
30%
Нормативно-правовий акт прийнято
Відповідальні: МОЗ
Завершено
У зоні ризику
Прострочено
Не оцінено

Поточний прогрес

Термін виконання
31.12.2018