Санітарні та фітосанітарні заходи > 2018 > Вимоги до безпечності харчових продуктів та кормів > Індикатор #15

70 %
Прогрес за 12 місяців 2018 року
Останнє оновлення: 20.01.2020

Закріплення на законодавчому рівні вимог щодо забезпечення простежуваності як одного з основоположних принципів забезпечення безпечності харчових продуктів, встановлення вимог до позначення партії харчового продукту

Піднапрямок:
Вимоги до безпечності харчових продуктів та кормів
Відповідальні:
Мінагрополітики, МОЗ, Мінекономрозвитку, Держпродспоживслужба
Стаття Угоди:
IV.4.64, Додаток V
Директива / Регламент ЄС:
Директива 2011/91
Термін виконання:
31.12.2018

Розрахунок показника

100%
40%
Розроблено проект нормативно-правового акта
Відповідальні: Мінагрополітики, МОЗ, Мінекономрозвитку, Держпродспоживслужба
30%
Проект нормативно-правового акта опрацьовано з експертами ЄС
Відповідальні: Мінагрополітики
30%
Нормативно-правовий акт прийнято
Відповідальні: Мінагрополітики
Завершено
У зоні ризику
Прострочено
Не оцінено

Поточний прогрес

Термін виконання
31.12.2018