Сільське господарство > 2020 > Стандарти торгівлі рослинами > Індикатор #321

Не оцінено
Останнє оновлення: 17.01.2020

Приведення термінології у відповідність з нормами ЄС та затвердження порядку способів підготовки та обробки фруктової сировини для виробництва фруктових джемів, желе та мармеладів та каштанових пюре з додаванням цукру, призначених для споживання людьми (поступове наближення законодавства)

Піднапрямок:
Стандарти торгівлі рослинами
Відповідальні:
Мінагрополітики
Стаття Угоди:
V.17.405, Додаток XXXVIII
Директива / Регламент ЄС:
Директива Ради (ЄС) 2001/113
Термін виконання:
31.12.2020

Розрахунок показника

100%
40%
Розроблено проект нормативно-правового акта щодо приведення термінології у відповідність з нормами ЄС та затвердження порядку способів підготовки та обробки фруктової сировини для виробництва фруктових джемів, желе та мармеладів та каштанових пюре з додаванням цукру, призначених для споживання людьми
Відповідальні: Мінагрополітики
30%
Проект нормативно-правового акта опрацьовано з експертами ЄС
Відповідальні: Мінагрополітики
30%
Нормативно-правовий акт прийнято Кабінетом Міністрів
Відповідальні: Мінагрополітики
Завершено
У зоні ризику
Прострочено
Не оцінено

Поточний прогрес

Термін виконання
31.12.2020